Anunt vechi

Set cadou anti-colic cu 2 biberoane – PHILIPS AVENT

65.99 Lei 125.99 Lei -48%
@elefant
19
65.99 Lei 125.99 Lei -48%
VEZI OFERTA

Set cadou anti-colic cu 2 biberoane – PHILIPS AVENT

65.99 Lei 125.99 Lei -48%
DESCRIERE

Set cadou anti-colic cu 2 biberoane: 125m si tetina cu debit nou-nascut, respectiv 260 ml si tetina cu debit 0 luni+ si 1 luna+

Biberonul nostru anti-colici este conceput pentru a impiedica patrunderea aerului in burtica bebelusului, pentru a reduce colicile si disconfortul, reducand totodata la minimum intreruperile in timpul hranirii. Cu supapa anti-colici integrata, aerul nu este lasat sa patrunda in burtica bebelusului.

Supapa noastra anti-colici este conceputa pentru a impiedica patrunderea aerului in burtica bebelusului tau, pentru a reduce colicile si disconfortul. in timp ce bebelusul se hraneste, supapa integrata in tetina se flexeaza pentru a permite patrunderea aerului in biberon si a preveni formarea de vid, eliberand aerul catre baza sticlei. tine aerul in biberon, departe de burtica bebelusului, pentru a reduce colicile si disconfortul.

Cu 60 % mai putina agitatie in timpul noptii*
Biberonul Philips Avent anti-colici reduce agitatia. Bebelusii hraniti cu biberoane Philips Avent anti-colici au fost cu 60 % mai putin agitati in timpul noptii decat bebelusii hraniti cu un biberon anti-colici produs de concurenta.

Textura striata previne aplatizarea pentru a asigura hranire neintrerupta
Forma tetinei permite prinderea sigura, iar textura striata ajuta la prevenirea aplatizarii tetinei, pentru a asigura hranire neintrerupta, confortabila.

Usor de curatat si de asamblat, cu mai putine piese
Biberonul nostru anti-colici are putine piese, pentru asamblare rapida si simpla.

Usor de tinut
Biberonul are o forma unica, fiind astfel usor de tinut si de apucat din orice directie.

Biberon cu gat larg si colturi rotunjite, pentru curatare usoara
Cu gatul larg si colturile rotunjite, biberonul nostru poate fi curatat rapid, usor si temeinic. Curatarea usoara ajuta la asigurarea unei hraniri mai igienice.

Suzeta ortodontica
Tetina ortodontica si comprimabila a suzetei respecta dezvoltarea naturala a palatului, a dintilor si a gingiilor bebelusului. Toate suzetele noastre sunt fabricate din silicon si sunt insipide si inodore.

Acest biberon nu contine BPA
Biberonul Philips Avent anti-colici este fabricat dintr-un material care nu contine BPA (PP).

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola