Anunt vechi

Placa video ASUS ROG Strix LC Radeon RX 6900 XT GAMING

5,999.99 Lei 6,499.99 Lei -8%
@emag
13
5,999.99 Lei 6,499.99 Lei -8%
VEZI OFERTA

Placa video ASUS ROG Strix LC Radeon RX 6900 XT GAMING

5,999.99 Lei 6,499.99 Lei -8%

LEVIATAN RACIT CU LICHID

In laboratoarele de cercetare si dezvoltare ASUS, inginerii au teoretizat solutia termica optima pentru cea mai recenta arhitectura RDNA™ 2 de la AMD. Bestia care a iesit la iveala este un leviatan racit cu lichid, capabil sa extraga performante maxime de la noile cipuri, ramanand in acelasi timp complet rece si silentios. Pasionatii de performanta aflati in cautarea celei mai feroce placi RX 6900 XT si-au gasit jocul.

Cold plate cu acoperire completa

O placa de racire personalizata se extinde peste matricea GPU si memoria GDDR6 de la bord, aducand toate beneficiile racirii cu lichid la componentele responsabile pentru performanta bruta.

Racire integrata

In burta fiarei, caldura produsa de componentele de furnizare a energiei este eliminata de un ventilator de tip suflanta si de un radiator cu profil redus aflat sub carcasa. Combinatia evacueaza aerul cald in mod silentios si eficient.

Ventilatoare radiator

Radiatorul de 240 mm este racit de doua ventilatoare ARGB puternice de 120 mm care sunt optimizate pentru CFM-uri si presiune statica ridicate.

COMPATIBILITATE INTELIGENTA

LC utilizeaza tuburi de 600 mm pentru a permite compatibilitatea cu sasiuri mari sau cu modelele care dispun de un cooler AIO pentru CPU. Cablurile ventilatorului radiatorului pot fi conectate direct la placa si fixate cu ajutorul legaturilor de cablu incluse pentru a pastra totul organizat.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola