Anunt vechi

Placa Video GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC LHR 12GB GDDR6 192-bit

2,999.99 Lei
5
2,999.99 Lei
VEZI OFERTA

Placa Video GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC LHR 12GB GDDR6 192-bit

2,999.99 Lei

Sistem de racire WINDFORCE 3X
Sistemul de racire WINDFORCE 3X are ventilatoare cu lama unice de 3X80mm, rotire alternativa, 3 conducte de caldura din cupru compozite cu atingere directa GPU, ventilator activ 3D si screen cooling, care impreuna asigura o disipare a caldurii de inalta eficienta.

Ventilator unic
Fluxul de aer este trimis din marginea ventilatorului si ghidat prin forma 3D de pe suprafata palelor, imbunatatind in mod eficient fluxul de aer, fata de ventilatoarele standard.

Ventilator 3D activ
Placile video sunt echipate cu ventilatoare 3D Active. Ventilatoarele raman oprite cand placa grafica nu este solicitata si nu se incalzeste. Acesta permite gamerilor sa se bucure de un sistem silentios.

GRAFEN NANO LUBRICANT
Lubrifierea cu grafen poate prelungi durata de viata a ventilatorului de 2,1 ori, aproape de durata de viata a rulmentului cu bile duble si este mai silentios.

RACIRE CU SCREEN
Designul extins al radiatorului permite trecerea fluxului de aer, asigurand o mai buna disipare a caldurii.

Tuburi termice cu direct touch
Forma conductei de caldura din cupru pur maximizeaza zona de contact direct cu GPU. Conducta de caldura acopera, de asemenea, VRAM printr-un contact mare cu placi metalice pentru a asigura o racire adecvata.

RGB FUSION 2.0
Cu optiuni de culoare personalizabile de 16,7M si numeroase efecte de iluminare, puteti alege efecte de iluminare sau sincroniza cu alte dispozitive AORUS.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola