40
3,999.99 Lei 4,299.99 Lei -7%
VEZI OFERTA

Placa video Gigabyte GeForce® RTX™ 3060 Ti ELITE 2.0 LHR, 8GB GDDR6, 256-bit

3,999.99 Lei 4,299.99 Lei -7%

Concept design

In dimensiunea AORUS, totul este construit digital. Iluminatul si modelele sunt mapate pe produse cu un stil eficient, care curge liber. Bine ati venit la Era Codului Digital.

SISTEM DE RACIRE – WINDFORCE 3X

Sistemul de racire WINDFORCE 3X are ventilatoare de lama unice de 3x 80mm, filare alternativa, 5 conducte de caldura din cupru compozite GPU cu atingere directa, ventilator activ 3D si racire screen, care impreuna asigura o disipare a caldurii de inalta eficienta.

Ventilatoare cu lame unice

Fluxul de aer este impartit de varful triunghiular al ventilatorului si este ghidat lin prin curba benzii 3D de pe suprafata ventilatorului.

VENTILATOR ACTIV 3D

Ventilatorul activ 3D ofera racire semi-pasiva, iar ventilatoarele vor ramane oprite atunci cand GPU-ul se afla intr-un joc cu sarcina redusa sau cu putere redusa. Indicatorul LED al ventilatorului poate oferi o afisare instantanee a starii ventilatorului.

Rotire alternativa

Reduceti turbulenta ventilatoarelor adiacente si cresteti presiunea aerului.

Racire screen

Designul extins al radiatorului permite trecerea fluxului de aer, asigurand o mai buna disipare a caldurii.

GRAFEN NANO LUBRICANT

Lubrifierea cu grafen poate prelungi durata de viata a ventilatorului de 2,1 ori, aproape de durata de viata a rulmentului cu bile duble si este mai silentios.

Tuburi termice cu direct touch

Forma conductei de caldura din cupru pur maximizeaza zona de contact direct cu GPU. Conducta de caldura acopera, de asemenea, VRAM printr-un contact mare cu placi metalice pentru a asigura o racire adecvata.

RGB FUSION 2.0

Cu optiuni de culoare personalizabile de 16,7M si numeroase efecte de iluminare, puteti alege efecte de iluminare sau sincroniza cu alte dispozitive AORUS.

PERFORMANTA

GeForce RTX™ 3060 Ti cu memorie de 8G si latime de banda de memorie de 448 GB/s are 4864 de nuclee CUDA®, nuclee de trasare a razelor de a doua generatie si nuclee tensoriale de a treia generatie care functioneaza in paralel. Este cea mai potrivita solutie pentru cei care se ocupa de jocuri, randare si dezvoltarea tehnologiei A.I.

Backplate din metal

Placa din spate din metal nu numai ca ofera o forma estetica, dar imbunatateste si structura placii grafice pentru a oferi o protectie completa.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola