6
4,979.99 Lei
VEZI OFERTA

Placa video ZOTAC GAMING GeForce® RTX™ 3070 Ti AMP Holo, 8GB GDDR6X, 256-bit

4,979.99 Lei

Get Amplified cu ZOTAC GAMING GeForce RTX ™ 30 Series bazat pe arhitectura NVIDIA Ampere. Construita cu nuclee RT si nuclee tensorale imbunatatite, multiprocesoare de streaming noi si memorie GDDR6 de mare viteza, ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 AMP Holo aduce jocuri amplificate cu inalta fidelitate.

 

Design premiat

AMP Holo este mandrul castigator al Red Dot Design Award.

Get Amplified
Seria RTX 3000 foloseste arhitectura nVidia Ampere. Construita cu nuclee RT si Tensor imbunatatie, noi multiprocesoare si memorie GDDR6 de mare viteza, 3070 tI de la ZOTAC iti duce gamingul la urmatorul nivel cu o fidelitate mare.
Arhitectura NVIDIA Ampere
RTX. It’s on.

Traieste jocurile de acum cu o fidelitate vizuala si ray tracing in timp real si performanta finala sustinuta de AI, DLSS.

Accelerare DLSS AI

NVIDIA DLSS este o interpretare revolutionara AI care mareste frecventa de cadre cu 1,5X * sau mai mult, cu o calitate a imaginii fara compromisuri, utilizand nucleele Tensor de procesare AI dedicate de pe GeForce RTX. Acest lucru va ofera marja de performanta pentru a obtine setari si rezolutii pentru o experienta vizuala incredibila. Revolutia AI a ajuns la jocuri.

Color in the light

Spectra 2.0 lumineaza calea, aduce luminile la viata.

 

Racire avansata

Un sistem IceStorm 2.0 mai avansat este folosit pentru o acoperire mai mare pentru a pastra placa video mai rece si pentru a rula mai puternic.

 

Flux de aer puternic

Ventilatorul nou cu 11 lame creste fluxul de aer cu aproximativ 10%.

Lat si sectionat

O zona mare cu aripioare din aluminiu este sectionata in 3 gruputi si cuplata cu 6 tuburi termice din cupru se intinf pe intreaga lungime a placii video pentru a distribui caldura mai eficient.

Un layout imbunatatit

Un nou si imbunatatit layout al tuburilor termice creste contactul direct cu placa pentru un spatiu mai dens.

FREEZE Fan Stop

FREEZE Fan Stop asigura o racire mai eficienta si mai silentioasa prin oprirea ventilatoarelor cand placa nu este folosita, ceea ce reduce uzarea sistemului de ventilatie.

Control activ al ventilatorului

Controlul activ al ventilatoarelor le permite utilizatorilor sa aiba mai mult control prin intermediul softului FireStorm de la Zotac.

Mai rezistenta

Designul placii video accentueaza durabilitatea printr-o structura de metal completa care creste durabilitatea totala.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola