Anunt vechi

Plafoniera LED PHILIPS myLiving, 16W, 1500lm, lumina rece

58.75 Lei 119.90 Lei -51%
@altex
5
58.75 Lei 119.90 Lei -51%
VEZI OFERTA

Plafoniera LED PHILIPS myLiving, 16W, 1500lm, lumina rece

58.75 Lei 119.90 Lei -51%

Philips myLiving Cinnabar este o plafoniera rotunda alba, care ilumineaza zonele casei dvs. cu un fascicul linistitor de lumina LED alb rece. Lumina difuza placuta este imbunatatita si mai mult de un inel care adauga o aura suplimentara luminoasa.

Lumina LED de inalta calitate

Tehnologia LED, integrata in aceasta lampa Philips, este o solutie dezvoltata exclusiv de Philips. Cu aprindere instantanee, ofera o luminozitate optima, umplandu-va casa cu culori vii.

Creati o atmosfera eleganta si primitoare

Aceasta lumina a fost proiectata in functie de ultimele gusturi, tendinte si stiluri pentru a se integra perfect in decorul dvs. si pentru a defini atmosfera pe care ati dorit-o dintotdeauna.

Economie de energie electrica

Philips, economiseste energie in comparatie cu sursele de lumina traditionale, ajutandu-va sa economisiti bani la facturile de energie si sa contribuiti la protejarea mediului.

Lumina alba, rece

Lumina poate avea temperaturi de culoare diferite, indicate de unitati numite Kelvin (K). Lampile cu o valoare Kelvin scazuta produc o lumina calda, mai primitoare, in timp ce cele cu o valoare Kelvin mai mare genereaza o lumina mai rece si mai energizanta. Aceasta lampa Philips ofera o lumina alba rece, ideala pentru a crea o atmosfera plina de energie.

Perfect pentru relaxare si conversatii

Camera de zi este inima oricarei case, locul in care familiile se aduna si se relaxeaza si oaspetii discuta amabil. Iluminatul pentru aceasta zona si pentru dormitor trebuie sa fie versatil si usor de reglat in functie de diferitele utilizari din timpul zilei. Pozitionarea atenta a diferitelor surse de lumina si jocul cu niveluri de lumina ajuta la crearea senzatiei de spatiu si confera camerei un aspect cald si primitor.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola