@elefant
21
164.99 Lei 214.99 Lei -23%
VEZI OFERTA

Proteina din zer Women’s Best ISO Whey 85% Chocolate, 1000 g

164.99 Lei 214.99 Lei -23%

Proteina din zer Women’s Best ISO Whey 85% Chocolate, 1000 g
Caracteristici cheie:

– 25 g de proteina pe portie (85g proteina per 100g)

– Ideal pentru fazele de definire, dieta si crestere musculara

– Contine profilul perfect de aminoacizi (cantitati mari de BCAA)

– Cantitati foarte scazute de lactoza, carbohidrati si grasimi

– Contine lecitina extrasa din floarea-soarelui

Descrierea produsului:

Proteina ISO Whey este alegerea potrivita pentru dvs.! Cu peste 95% izolat de proteine din zer, acest produs va va ajuta sa va atingeti obiectivele. Procesul de productie asigura o valoare biologica ridicata, un profil perfect de aminoacizi cu un continut extrem de ridicat de BCAA si cele mai bune valori nutritionale: 25 g de proteine, 0,9 g de carbohidrati, 0,3 g de grasime si 110 kcal pe portie.

In plus, am reusit sa inlocuim cu succes lecitina de soia in timpul procesului de productie, care poate fi gasita adesea in Whey Protein, cu lecitina extrasa din floarea-soarelui.

Ce este izolatul de proteine din zer?

Proteina de zer izolat este unul dintre cele mai populare si utilizate pe scara larga supliment de sportivi profesionisti. Se caracterizeaza prin cantitati mari de proteine si cantitati reduse de carbohidrati, lactoza si grasimi. Datorita valorii biologice ridicate si a continutului ridicat de aminoacizi, organismul o absoarbe foarte bine si rapid.

Pentru a construi masa musculara, mai presus de toate, ar trebui sa acordati intotdeauna atentie unui aport regulat de proteine. Spre deosebire de carbohidrati si grasimi, corpul dumneavoastra nu este capabil sa stocheze proteine permanent.

Recomandari:

Beti un shake dupa antrenament sau ca o gustare (1 – 3 shakes pe zi). Se amesteca 30 g de pulbere (in jur de 2 cupe de masurare) cu 200 – 250 ml de apa rece sau cu lapte. Completati mai intai agitatorul cu lichid si apoi adaugati pulberea. Agitati bine timp de aproximativ 10 secunde. Portii pe sac: 33

Ingrediente: Proteina din izolat din zer (96%), aroma, agent de ingrosare (guma de xantan), emulgator (lecitina de floarea soarelui), sare, agent de separare (dioxid de siliciu), indulcitor (sucraloza, acesulfam K), agent de colorare (beta-caroten).

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola