24
27.90 Lei 49.90 Lei -44%
VEZI OFERTA

RIMMEL Ruj lichid Rimmel, Provocalips, Lasting Finish, 310 Pouting pink, 3.9 g

27.90 Lei 49.90 Lei -44%

Rujul de buze lichid Rimmel Lasting Finish Provocalips rezistent la transfer si cu aplicare in doi pasi vine intr-o versiune mai buna ca niciodata.

Balsamul pentru fixarea culorii este extrem de hranitor, oferindu-le buzelor o ingrijire indelungata.

Un rezultat satinat pentru o culoare intensa a buzelor, pana la 16 ore de culoare rezistenta la transfer, chiar si dupa consumarea alimentelor sau a bauturilor!

Rujul de buze Lasting Provocalips are un impact de culoare, in nuante noi ce se potrivesc tuturor.

Beneficii:

Rezistenta la transfer.
Culoare intensa.
Hidratare indelungata.
Balsam pentru fixarea culorii si ingrijirea buzelor.

Descriere brand:

Acest brand londonez a fost revolutionar, inca de la inceput. A fost fondat in 1834 de Eugene Rimmel, iar primul produs, tusul a devenit imediat emblematic. Motivul a fost formula unica, fara ingrediente nocive, precum si faptul ca toata lumea si-l putea permite.

Termenul Rimmel a devenit denumirea generica a produsului si a fost creat legendarul motto „Get the London Look”. Astazi, tusul de gene Rimmel, lacul de unghii Rimmel, rujul sau fondul de ten sunt doar componentele unui portofoliu larg. Nu ezita sa experimentezi cu machiajul si exprima-ti personalitatea, devenind cine vrei tu sa fii. Produsele Rimmel reprezinta o provocare pentru limitele tale, asa ca fa-ti curaj sa le depasesti.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola