Expirat

Router wireless Tenda RX3, Wi-Fi 6, AX1800, Gigabit, dual-band

147.20 Lei 369.99 Lei -60%
40
147.20 Lei 369.99 Lei -60%
VEZI OFERTA

Router wireless Tenda RX3, Wi-Fi 6, AX1800, Gigabit, dual-band

147.20 Lei 369.99 Lei -60%

Wi-Fi 6 pentru o transmisie de date ultrarapida

RX3 este construit pe baza tehnologiilor MU-MIMO si OFDMA, care asigura cresterea performantei retelei si permit conectarea mai multor dispozitive simultan, reducerea intarzierilor, redarea video HD si gaming multi-player online fara intreruperi.

Modul integrat pentru imbunatatirea calitatii semnalului

Routerul dispune de un modul dedicat WLAN 5 GHz puternic, bazat pe un amplificator de semnal integrat. Concentrarea semnalului permite realizarea unei acoperiri Wi-Fi extinse cu un semnal mai puternic si mai stabil, routerul fiind foarte potrivit si in cazul locuintelor cu mai multe nivele.

Procesor Quad-Core 1.5 GHz pentru semnal Wi-Fi de viteza mare si stabil

Procesorul Ouad-Core ultraperformant de 1.5 GHz asigura sporirea semnificativa a capacitatii de incarcare a retelei, reducerea timpului de raspuns si asigurarea unei stabilitati superioare.

Tehnologie BSS Coloring pentru reducerea interferentelor si imbunatatirea eficientei

Prin utilizarea tehnologiei BSS Coloring, RX3 este in masura sa reduca interferentelor din vecinatate, sa imbunatateasca utilizarea spectrului si eficienta comunicarii.

TWT permite extinderea duratei de utilizare a bateriei

Tehnologia TWT (Target Wake-up Time) pemite activarea dispozitivelor conectate numai cand sunt utilizate, pentru conservarea energiei din baterie.

Protocol de securitate de ultima generatie WPA3

RX3 incorporeaza WPA3, cel mai nou standard de securitate Wi-Fi, care sporeste protectia in cazul tentativelor de spargere a parolei si a atacurilor fortate si asigura o siguranta mai mare a utilizatorilor in retelele Wi-Fi deschise.

Control de la distanta prin Tenda APP

Starea Wi-Fi poate fi controlata de la distanta, in orice moment, prin intermediul aplicatiei de smartphone Tenda APP, de oriunde aveti acces la Internet.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola