Expirat

Rucsac drumetie – Jack Wolfskin Kingston 22

237.99 Lei 349.99 Lei -32%
36
237.99 Lei 349.99 Lei -32%
VEZI OFERTA

Rucsac drumetie – Jack Wolfskin Kingston 22

237.99 Lei 349.99 Lei -32%

Traseele singuratice si aerul liber de munte sunt o modalitate excelenta de a va curata capul. Si cu acest rucsac pe spate, nu va trebui sa va faceti griji daca va pierdeti cand faceti drumetii pe cont propriu. KINGSTON 22 PACK RECCO este echipat cu un cip RECCO care faciliteaza localizarea serviciilor de salvare in caz de urgenta.

KINGSTON 22 face parte din seria noastra KALARI / KINGSTON. Aceste rucsac usoare si multifunctionale sunt fabricate din materiale reciclate si au un design sportiv. Acest model are o multime de spatiu pentru trusa dvs. – si este complet echipat pentru utilizare pe traseu. Ceea ce inseamna ca aveti nevoie doar de un rucsac de o zi pentru toate aventurile dvs., de la calatorii in lume si excursii de weekend pana la utilizarea zilnica.

Pentru a asigura o mobilitate completa, rucsacul este echipat cu sistemul nostru flexibil, bine ventilat, ACS TIGHT. Rucsacul se afla foarte aproape de corpul dvs., astfel incat sa pastrati intotdeauna controlul deplin al incarcaturii. Canalul central de aer din spate si captuseala perforata, permeabila la spate, curelele de umar si centura de talie va ajuta sa va mentineti racoros. Daca nu purtati un rucsac complet si nu aveti nevoie de aripioare de sold, acestea pot fi depozitate.

Toate rucsacurile din seria KINGSTON pot fi combinate cu rucsacurile mai mari KALARI si transportate impreuna. Pur si simplu atasati carligele de pe rucsacul de zi la buclele de pe bretelele rucsacului de calatorie. Aceasta serie de produse va face apel la utilizatorul care cauta o solutie dinamica si flexibila, de rucsac de calatorie oras-la-traseu, pentru calatorii in intreaga lume sau pentru utilizarea de zi cu zi.

Beneficii:

Stil sportiv, rucsac de zi multifunctional;
Sistem RECCO;
Sistem de spate flexibil, cu o ventilatie foarte buna;
Eealizate din materiale 100% reciclate;
Usor;
Buzunare din plasa elastica pe fata si laterale;
Testat si aprobat de ghizii montani de la Scoala Alpina Innsbruck;
Fara PFC;
Certificat Bluesign.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola