Anunt vechi

Scanteie – Alice Broadway

9.90 Lei 39.00 Lei -75%
@elefant
1
9.90 Lei 39.00 Lei -75%
VEZI OFERTA

Scanteie – Alice Broadway

9.90 Lei 39.00 Lei -75%
DESCRIERE

Al doilea volum din seria Carti scrise pe piele

Intamplarile din Cerneala, primul volum al seriei, au lasat-o pe Leora complet debusolata: acum pune sub semnul intrebarii tot ce a stiut vreodata despre sine si familia sa.
Pe jumatate insemnata si pe jumatate neinsemnata, va putea ea sa apartina in totalitate vreuneia dintre aceste comunitati scindate?

Primarul Longsight vrea sa o foloseasca drept arma: sa o infiltreze in Featherstone, taramul neinsemnatilor, cu scopul de a-i transmite informatiile de care are nevoie pentru a-i anihila.

Leora e dornica sa stie adevarul despre misterioasa ei mama naturala si spera ca Featherstone e locul care-i poate oferi raspunsuri.
Va gasi acolo un refugiu si alinare sau un cuib de vipere plin de suspiciuni si secrete?
“Pe masura ce Leora intra in lumea adultilor ca ucenic desenator, Broadway descrie cu subtilitate descoperirile pe care fata le face si modul in care puterea poate deveni un instrument de control si manipulare.” – Publishers Weekly

“Intr-o anumita masura, povestea Leorei este si povestea mea. Inca nu stiu deznodamantul. Sunt tare curioasa daca, la sfarsitul trilogiei, Leora va gasi raspunsurile pe care le cauta.” – Alice Broadway

Alice Broadway a avut slujbe dintre cele mai diverse inainte de a deveni scriitoare.
Totusi, isi aminteste ca odata, in timp ce iesise la plimbare cu copiii sai, s-a gandit ca mereu si-a dorit sa devina scriitoare. Dar visul acela s-a pierdut pe undeva. Asa ca, atunci cand copiii au mers la scoala, s-a hotarat sa se apuce de scris. Iar acum ii place sa viseze cu ochii deschisi, sa-si puna intrebari si sa creeze noi lumi.
La Editura Trei a aparut Cerneala, primul volum al seriei Carti scrise pe piele, desemnat unul dintre cele mai bine vandute romane pentru adolescenti din Marea Britanie in 2017.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola