Anunt vechi

Scaun auto – BRITAX ROMER Kidfix 2 S (Isofix, 15 – 36kg, rosu)

756.91 Lei 1,164.47 Lei -35%
1
756.91 Lei 1,164.47 Lei -35%
VEZI OFERTA

Scaun auto – BRITAX ROMER Kidfix 2 S (Isofix, 15 – 36kg, rosu)

756.91 Lei 1,164.47 Lei -35%

Gama KIDFIX premiata are un plus de inteligenta – scaunul pentru copii KIDFIX2 S 2-in-1 pentru copii de la aproximativ 3,5 pana la 12 ani. Datorita spatarului in forma de V cu SICT ajustabil, scaunul nu ofera doar un spatiu mai mare pentru cresterea copilului dvs., ci ofera si o protectie deosebita la impact lateral. Va recomandam sa utilizati un dispozitiv de inaltare maxima cat mai mult posibil. Cu toate acestea, cu KIDFIX2 S puteti scoate spatarul atunci cand copilul atinge 135 cm pentru o flexibilitate sporita. SecureGuard si clema centurii asigura o pozitionare optima a centurii de siguranta atunci cand este utilizata ca scaun de rapel.KIDFIX 2 S.

Intotdeauna confortabil in deplasare KIDFIX2 R creste odata cu copilul dumneavoastra de la 3,5 la 12 ani. Datorita spatarului in forma de V, scaunul ofera o pozitie confortabila pentru copiii mici si o multime de spatiu in zona umarului pe masura ce cresc – se regleaza automat cand schimbati inaltimea tetierei. In plus, puteti scoate spatarul odata ce copilul dvs. este mai inalt decat 135 cm. Toate acestea fac calatoria nu numai confortabila, ci si flexibila.

Intotdeauna in siguranta in miscare: spatarul de la KIDFIX2 R are aripioare late, astfel incat copilul dvs. are intotdeauna cea mai buna protectie in cazul unui impact lateral. In acelasi timp, SecureGuard ajuta pozitionarea optima a centurii de transmisie peste oasele pelvine, reducand astfel riscul ranilor la regiunea abdominala a copilului. In plus, clema pentru curea asigura ca centura de siguranta diagonala a vehiculului este tinuta in pozitia corecta pe umarul copilului atunci cand scaunul este utilizat ca scaun rapel fara spatar. In acest fel, puteti avea liniste la volan.

Toate scaunele pentru copii KIDFIX sunt complet proiectate, dezvoltate si fabricate in Germania. Acest lucru ne permite sa efectuam numeroase teste in cadrul instalatiei de testare in caz de avarie si sa garantam cea mai inalta calitate posibila. Dar nu este doar intern faptul ca scaunele KIDFIX sunt testate – scaunele din gama KIDFIX se numara printre cele mai testate scaune pentru copii de la EuroNCAP. Asta inseamna ca sunt testate in mod regulat in cele mai recente masini cu cele mai moderne tehnologii de siguranta – cu si fara spatar – cu rezultate excelente. La Britax Römer, urmarim indeaproape evolutiile actuale din industria automobilelor, astfel incat sa putem adapta produsele noastre in mod corespunzator si sa le facem mai sigure.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola