10
748.97 Lei 1,785.99 Lei -58%
VEZI OFERTA

Scaun auto profesional pentru copil – BABY JOLIE PRESTIGE IDL Collection

748.97 Lei 1,785.99 Lei -58%

Scaun auto Profesional dedicat pentru copil, BABY JOLIE PRESTIGE IDL Collection , Pentru 3 grupe de greutate intre 0-36 Kg, Tehnologie ISOFIX si Centura TOP TETHER, Rotire 360° grade cu Reglarea pozitiei de somn si a inaltimii tetierei, Negru-Gri

Multi parinti cauta un scaun de masina pentru a calatori micutii in mod sigur si confortabil. Pentru ei, am creat prestigiul Summer Baby Prestige. Copiii cu varsta de pana la 15 luni se deplaseaza in cea mai sigura pozitie orientata spre spate, folosind o reglare pe 3 niveluri a unghiului de inclinare al spatarului si reducerea insertiei. Capul se sprijina in siguranta pe o perna adaptiva care se adapteaza la dimensiunea capului pasagerului.

CARACTERISTICI
FRANA SI ROTATIE DIN SPATE 360 °
Grupa 0-1-2-3
Sistem de montare: ISOFIX si PAS TOP TETHER
Fixarea scaunului in directia de deplasare: cu fata in fata sau cu fata inapoi.
Greutatea copilului: 0-36 kg
Greutatea scaunului auto: 11 kg.
Cu spatele in fata, pana la 13 kg.
Insertie mare si lata pentru copii mai mici.
O perna moale si confortabila pentru cap.
Curele de siguranta cu 5 puncte realizate in cea mai inalta tehnologie F1

SIGURANTA
Sistem avansat de protectie care protejeaza capul si trunchiul la impactul lateral. Scaunul are panouri care intaresc structura partilor laterale ale scaunului. Centura TOP TETHER tine in siguranta scaunul auto montat inainte si inapoi.

Flexibilitate completa de asamblare
Scaunul PRESTIGE asigura asamblarea sigura in fiecare masina. In fiecare pozitie, putem folosi sistemul ISOFIX, centurile de siguranta in trei puncte, precum si suportul Top Tether. O calatorie sigura este o noua etapa in dezvoltarea copilului. Scaunul Prestige este perfect pregatit pentru a satisface toate asteptarile unui pasager mic. Dupa indepartarea insertiei reducatoare, puteti aprecia dimensiunea scaunului. Confortul in toate conditiile va fi asigurat prin reglarea unghiului spatarului si reglarea inaltimii tetierei.

Sistemul ISOFIX
Sistem de fixare fiabil, rapid si sigur care imbina scaunul cu elementele structurale ale vehiculului. Datorita acestui fapt, in timpul impactului, sistemul ISOFIX preia forta de impact, iar greutatea scaunului pentru copii nu afecteaza copilul.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola