Scaun de birou ergonomic – Kring Star

149.00 Lei 499.99 Lei -70%
@emag
28
149.00 Lei 499.99 Lei -70%
VEZI OFERTA

Scaun de birou ergonomic – Kring Star

149.00 Lei 499.99 Lei -70%

Alegerea scaunului de birou potrivit este un lucru foarte important mai ales in conditiile in care cel putin 8 ore pe zi, cu mici pauze, le petrecem la birou stand pe el. Pe termen lung, acest lucru ne poate afecta sanatatea daca nu facem alegerea potrivita si nu mentinem o pozitie corecta, recomandata de catre specialistii din domeniul protectiei muncii.

Scaunul Kring este un scaun directorial care bifeaza trei criterii esentiale: functionalitate, inovatie si estetica. Este un scaun mobil care asigura prestanta si confort chiar si in cazul unei utilizari indelungate.

Spatarul inalt ofera un suport uniform pentru a preveni durerile de spate, gat si pentru a creste eficienta la locul de munca.

Bratele distribuie greutatea uniform pentru a reduce presiunea asupra coatelor.

Pistonul cu gaz ofera un bun reglaj al inaltimii sezutului, lucru care ajuta la mentinerea unei pozitii corecte a picioarelor si genunchilor, iar mecanismul de tip fluture permite balansul scaunului si regleaza forta de balans. Produsul este livrat demontat, iar in interiorul cutiei se gasesc ghidul si materialele necesare asamblarii. Pentru asamblarea anumitor produse este nevoie de surubelnita si ciocan.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola