Anunt vechi

Set 20 pensule machiaj profesionale Classy Black

34.90 Lei 110.00 Lei -68%
@pensulemachiaj
26
34.90 Lei 110.00 Lei -68%
VEZI OFERTA

Set 20 pensule machiaj profesionale Classy Black

34.90 Lei 110.00 Lei -68%

Fii în pas cu profesioniştii, cu noul set de pensule de machiaj Classy Black! Setul de 20 pensule de machiaj Classy Black de calitate premium, îţi aduce la tine acasă posibilitatea realizării unui machiaj precis şi detaliat, obţinând rezultate spectaculoase la standarde profesionale.

Setul Classy Black conţine 20 pensule de machiaj profesionale destinate folosirii tuturor produselor de machiaj, pentru obţinerea unui look sic şi în pas cu moda. Pensulele profesionale sunt de mărimi şi forme diferite, cu un design elegant si ergonomic, potrivindu-se perfect în mână, usurand aplicarea corectă a fiecărui produs de machiaj.

Pensulele de make-up Originale se deosebesc de celelalte prin puful ultra-fin si moale confecţionat atât din păr natural cât şi sintetic, duritatea acestuia fiind exact cum trebuie pentru o aplicare precisă și detaliată a fardului. Fiecare pensulă în parte este finisată cu mânere lungi, din lemn lăcuit de culoare neagră, pentru un plus de stil si eleganță.
Păstrează-ţi frumuseţea şi eleganţa intacte o zi intreagă, cu un machiaj realizat cu pensulele de machiaj profesionale Classy Black!

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola