Anunt vechi

Set 4 lampi LED MEDIASHOP Handy Lux M13485, Galben, Orange, Verde, Mov

59.90 Lei
@altex
34
59.90 Lei
VEZI OFERTA

Set 4 lampi LED MEDIASHOP Handy Lux M13485, Galben, Orange, Verde, Mov

59.90 Lei

DESCRIEREA PRODUSULUI

Sunteti nevoit sa orbecaiti pe intuneric in timpul unei pene de curentO Nu aveti curent electric in cele mai intunecoase locuri din gospodarieO Aveti nevoie de lumina chiar si acolo unde accesul se face cu dificultate?

De acum, nici o problema! Handy Lux Colors, lapa LED fara fir, cu lumina puternica, poate fi utilizata oriunde: in casa sau in aer liber!

CU SUPRAFATA SPECIALA SAFE TOUCH

Lampa cu LED Handy Lux Colors, functioneaza cu baterii, asa ca nu are nevoie de alimentare la curent electric. Foarte usor de utilizat: se agata, se leaga, se trage firul si lampa functioneaza! Si asta nu e tot! Datorita suprafetei speciale Safe Touch, poate ramane aprinsa chiar si 24 ore fara sa se incalzeasca!

POATE FI FOLOSITA ORIUNDE SI ORICAND!

De acum, nu mai trebuie sa coborati scari pe intuneric sau sa cautati pe pipaite in garderoba sau dulapuri. Doar trageti snurul si totul e luminat! In orice locuinta sunt locuri intunecoase sau prost iluminate insa Handy Lux Colors lumineaza peste tot! Este intuneric bezna in garajO Doar trageti snurul si sculele sunt la vedere! Copiilor le este frica in intuneric? A sosit cea mai placuta si mai sigura lampa de noapte!

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola