Expirat

Set 6 becuri LED Philips, E27, 13W (100W), 1521 lm, lumina alba calda

56.99 Lei 159.99 Lei -64%
7

Set 6 becuri LED Philips, E27, 13W (100W), 1521 lm, lumina alba calda

56.99 Lei 159.99 Lei -64%

Lumina stralucitoare cu LED

Becurile cu LED Philips ofera o lumina de inalta calitate, o duratade viata exceptional de lunga si economii de energie semnificativesi imediate.

Lumina de inalta calitate

  • Afla despre lumina;

Alege inlocuirea simpla a becurilor vechi

  • Forma si dimensiuni similare cu cele ale becurilor standard cu incandescenta;

Alege o solutie de durata

  • Avantajos pentru portofel si pentru planeta;

Temperatura de culoare: lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, masurate in unitati denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin scazuta produc o lumina calda, mai relaxanta, in vreme ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumina rece, mai energizanta. IRC: indicele de redare aculorilor (IRC) este folosit pentru a descrie efectul unei surse de lumina asupra aspectului culorii. Lumina naturala a soarelui are un indice IRC de100. Indicele IRC al becurilor cu LED de la Philips este intotdeauna mai mare de 80, ceea ce asigura un aspect real si natural al culorilor.

Inlocuieste becurile standard cu incandescenta 

Cu designul sau minunat si forma familiara, acest bec economic cu LED este inlocuitorul durabil perfect pentru becurile cu incandescenta traditionale.

Economie de energie de pana la 90%

Tehnologia cu LED economiseste pana la 90% din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizeaza de la sine si economiseste bani, an dupa an. In plus, contribuie la protejarea mediului inconjurator.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola