Anunt vechi

Set: Cana filtranta Marella XL 3.5 L + 2 cartuse MAXTRA+

107.96 Lei 189.99 Lei -43%
10
107.96 Lei 189.99 Lei -43%
VEZI OFERTA

Set: Cana filtranta Marella XL 3.5 L + 2 cartuse MAXTRA+

107.96 Lei 189.99 Lei -43%

Cana pentru filtrarea apei “Marella”, marca BRITA, compusa din:

  • carafa din material plastic transparent, capacitate totala 3,5 l, capacitate apa filtrata 2 l;
  • palnie speciala pentru filtru, din material plastic fara BPA (Bisfenol A);
  • 2 cartuse filtrante, tip MAXTRA+ care poate filtra apa timp de 4 saptamani sau pana la aproximativ 150 l fiecare
  • capac din material plastic, cu indicator tip Led pentru schimbarea cartusului filtrant.

 

De ce canile filtrante BRITA?

Aceste cani filtrante inovatoare sunt o metoda practica, comoda, si ecologicapentru a va mentine hidratat in permanenta fara a fi necesar sa carati constant sticle clasice de apa imbuteliata. Spre deosebire de sticlele de plastic ce nu este sunt deloc prietenoase cu mediul inconjurator fiind greu degradabile, canile BRITA se utilizeaza pe termen lung, fiind necesara doar simpla reinlocuire a cartuselor filtrante.Un filtru maxtra filtreaza pana la 150 de litri de apa

 

Cu ajutorul lor, va puteti bucura de gustul autentic al apei care, odata filtrata, va fi mult mai limpede impuritatile vor fi reduse.

Datorita dimensiunii si a formei compacte, canile sunt perfecte pentru depozitarea pe raftul frigiderului, iar gratie designului elegant vor arata impecabil odata asezate pe mese.

 

Carafa si palnia pot fi spalate in masina de spalat vase cu exceptia capacului care se va curata manual. Capacul se va curata manual.

Cana filtranta Marella este prevazuta cu un sistem de avertizare pentru schimbarea cartusului tip Meter, pozitionat pe capac. Usor de observat si de setat, acesta este un indicator AUTOMAT.

Cum functioneaza? Acesta monitorizeaza procesul de filtrare a apei si afiseaza durata de functionare ramasa a cartusului MAXTRA+. Dupa introducerea cartusului MAXTRA+, tineti apasat butonul START timp de aproximativ 6 secunde, pana ce un ”O.K.” va fi afisat pe ecran. Cat timp acest afisaj va ramane prezent pe ecran, cartusul va continua sa ofere rezultatele optime. Procentajele afisate pe ecran indica durata de functionare a cartusului. Atunci cand veti vedea afisat “NEW” (nou), se recomanda inlocuirea cartusului filtrant MAXTRA+.

 

Inlocuirea cartusului filtrant MAXTRA+

Pentru un consum de 2 l de apa pe zi de persoana si pentru obtinerea unor rezultate optime de fiecare data, recomandam inlocuirea cartusului MAXTRA+  la fiecare 4 saptamani sau la 150 l de apa filtrata. Dupa expirarea termenului recomandat, detasati capacul canii filtrante, scoateti palnia cu grija, apoi, cuprinzand de o parte si de alta cartusul, trageti-l in sus.

Noua forma ergonomica a cartuselor MAXTRA+ permite inlaturarea si inlocuirea lor cu usurinta.

 

Tehnologia MAXTRA +

Cana este prevazuta cu cartus filtrant BRITA MAXTRA +, o versiune imbunatatita a variantei originale MAXTRA.

Tehnologia inovatoare de filtrare “MicroFlow” a cartuselor MAXTRA+ cu care sunt prevazute canile filtrante BRITA asigura de fiecare data rezultate optime, performanta lor fiind rezultatul a 5 ani de cercetare in laboratoarele BRITA din Germania. Gustul ceaiului și al cafelei, fie ele calde sau reci, va fi vizibil imbunatatit odata ce apa folosita pentru acestea a fost filtrata cu MAXTRA+. Folosind apa filtrate calcarul nu se va mai depune pe aparate si viata acestora va fi astfel prelugita.

MAXTRA+ ofera o alternativa economica si deloc daunatoare mediulului inconjurator pentru consumul de apa potabila, cartusele fiind 100% reciclabile.

 

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola