37
171.02 Lei
VEZI OFERTA

Set curatenie Leifheit Clean Twist Disc Mop Ergo

171.02 Lei

Set curatenie Leifheit Clean Twist Disc Mop Ergo

Setul contine galeata cu sistem de centrifugare + Spalator

Noul sistem Set CLEAN TWIST Disc Mop Ergo este sistemul perfect pentru curatarea pardoselii sensibile din parchet laminat si lemn.

Mecanismul unic de rotatie permite stoarcerea mopului indeajuns de bine incat se poate evita umezirea excesiva a suprafetei podelei.

Acesta are un maner extensibil cu functie de oprire incorporata. Noua tehnologie de rotire revolutionara de la Leifheit se afla in interiorul cozii mopului, aceasta activandu-se prin apasarea manerului si ridicarea acestuia, apa si murdaria ramanand in galeata. Nu este necesar sa va aplecati sau sa atingeti laveta.

Pentru curatarea usoara a zonelor dificile, cum ar fi sub dulapuri sau sub paturi, aceasta se pliaza de la imbinare la 360°.

In set sunt incluse Spalatorul de Podele rotund +laveta ce poate fi spalata la 60 grade, Galeata universala de 12 litri cu sistem de centrifugare.

Galeata dispune de un maner cu suport pentru coada astfel incat transportul sa fie usor, de asemenea aceasta poate fi golita usor prin orificiul special.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola