Expirat

Set pentru ingrijirea parului fragil L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer & Mythic Oil (Sampon, 100 ml, Masca, 75 ml, Crema universala, 50 ml, format de calatorie)

51.99 Lei 89.99 Lei -42%
@elefant
25
51.99 Lei 89.99 Lei -42%
VEZI OFERTA

Set pentru ingrijirea parului fragil L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer & Mythic Oil (Sampon, 100 ml, Masca, 75 ml, Crema universala, 50 ml, format de calatorie)

51.99 Lei 89.99 Lei -42%

Setul contine:

1. Sampon Inforcer, 100 ml;
2. Masca Inforcer, 75 ml;
3. Crema universala, 50 ml.

1. Sampon fortifiant anti-rupere. Formula profesionala imbogatita cu vitamina B6 si Biotina, ce ofera rezistenta cu actiune anti-rupere imediata.
Parul se simte instantaneu mai rezistent, mai puternic. Zi dupa zi: fibra capilara este mai rezistenta, parul nu se mai rupe.

2. Masca fortifianta anti-rupere. Formula profesionala imbogatita cu vitamina B6 si Biotina, ce ofera rezistenta cu actiune anti-rupere instantanee siintensa.
Parul se simte imediat mai rezistent, mai puternic, moale la atingere. Zi dupa zi: fibra capilara este mai rezistenta, parul nu se mai rupe.

3. Crema universala. Inspirata de uleiurile traditionale folosite de reginele egiptene. Fiind concentrata in ulei de argan si imbogatita cu ulei din samburi de migdale, textura sa cremoasa aluneca pe par oferind o senzatie de par hranit in profunzime, netezind fibra capilara. Pana la 96 de ore de control al volumului.
Testat sub control dermatologic.

Ingrediente si inovatie:

Sampon si Masca: Formula profesionala imbogatita cu vitamina B6 si Biotina, ce ofera rezistenta cu actiune anti-rupere instantanee si intensa.

Crema universala: Ingrediente: ulei de argan, ulei din samburi de migdale.

Mod de utilizare:

1. Sampon fortifiant anti-rupere: aplicati uniform pe parul umed. Emulsionati. Clatiti. In cazul contactului cu ochii clatiti imediat.

2. Masca fortifianta anti-rupere: aplicati pe parul samponat in prealabil si zvantat cu prosopul. Lasati sa actioneze 3-5 minute. Clatiti. In cazul contactului cu ochii clatiti imediat.

3. Crema universala: produs 3 in 1: folosit inainte de sampon, balsam cu clatire si crema cu protectie termica. Aplicati crema de dimensiunea unei castane pe trei sectiuni de parul umed inainte sau dupa samponare, apoi clatiti.
Folosita ca o crema cu protectie termica, trebuie aplicata pe parul umed, fara clatire. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola