Expirat

Set Rituals Sakura

180.79 Lei
30
180.79 Lei
VEZI OFERTA

Set Rituals Sakura

180.79 Lei

10% CARD CADOU

Set Rituals The Ritual of Karma: Spuma de dus, 200 ml + Parfum de interior, 250 ml + Crema de corp, 100 ml + Exfoliant pentru corp cu sare, 125 g

Inspirat de credinta hindusa antica, The Ritual of Karma va da energie pozitiva, karma buna si bunatate. Imbogatite cu ceai alb si lotus sfant, colectiile de ingrijire a corpului, ingrijire solara si pentru casa va inspira sa practicati bunatatea in tot ceea ce faceti. Lasati energia pozitiva a verii sa va invaluie tot anul, cu o sarbatoare binefacatoare pentru minte, corp si suflet.

Experimentati senzatia estivala suprema, indiferent de momentul anului, cu aceste produse relaxante bazate pe arome florale de lotus si ceai alb. Contine o spuma de dus, spray pentru locuinta, crema de corp si exfoliant pentru corp. Aceasta cutie cadou minunata este cadoul perfect pentru un prieten sau un membru al familiei sau chiar pentru propriul rasfat!

Combina aroma florala si dulce de lotus sfant cu puterea hranitoare a ceaiului alb, pentru o senzatie speciala de vara.

Cutiile cadou sustenabile pot fi reutilizate drept cutie de lux pentru amintiri: perfecta pentru a pastra fotografiile, scrisorile sau alte obiecte in ea. Hartia utilizata este certificata FSC, provenind din paduri bine gestionate, la cele mai inalte standarde de mediu si sociale.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola