35
25.41 Lei 29.90 Lei -15%
VEZI OFERTA

Sirop natural iimpotriva inflamatiei cailor respiratorii (100ml) – PLANTEXTRAKT

25.41 Lei 29.90 Lei -15%

Inflamatia cailor respiratorii poate afecta atat mucoasa nasului, gatului, traheei, bronsica, cat si mucoasa sinusurilor. Sanatatea mucoasei nasului si a sinusurilor este importanta pentru un bun confort respirator.

Ingredientele naturale din compozitia Nasirus Sinus sirop contribuie la sanatatea mucoasei respiratorii:

Sucul din fructe de Soc si extractul din flori de Soc sustin sanatatea tractului respirator. Impreuna cu vitamina C si zincul contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.
Extractele din Cimbru-de-camp, Lumanarica si Verbina calmeaza iritatia si protejeaza mucoasa respiratorie.

Uleiul de Eucalipt contribuie la eliminarea microorganismelor patogene din caile respiratorii.
Ingrediente: zahar, apa purificata; suc concentrat din fructe de Soc (Sambucus nigra), extract apos uscat din part,i aeriene de Cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris) cu 7 % polifenoli, extract apos uscat din flori de Soc (Sambucus nigra) cu 0,3 % flavonoide, vitamina C/acid L-ascorbic, extract uscat4:1 din part,i aeriene de Verbina (Verbena officinalis), suc concentrat din fructe de Zmeur (Rubus idaeus), potentiator de aroma: zmeura, gluconat de zinc, extract apos uscat 4:1 din flori de Lumanarica (7erbascum densiflorum & \/e/bascum thapsiforme), conservant: benzoat de sodiu, ulei esential de Eucalipt (Eucaliptus globulus).

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola