Anunt vechi

Solutie exfolianta Revox, Just Salicylic Acid, cu acid salicilic, 30 ml

21.99 Lei 26.89 Lei -18%
15
21.99 Lei 26.89 Lei -18%
VEZI OFERTA

Solutie exfolianta Revox, Just Salicylic Acid, cu acid salicilic, 30 ml

21.99 Lei 26.89 Lei -18%

Acidul Salicilic intra in grupa Acizilor Beta-Hidroxi (BHA), derivati din surse naturale precum scoarta de salcie, scoarta de mesteacan. Acidul Salicilic este un exfoliant eficient ce penetreaza porii blocati ai tenului gras, pentru a-i curata in profunzime, Acidul Salicilic inlatura prin procesul de exfoliere celulele pielii devitalizate  si excesul de sebum, reducand aparitia comedoanelor, punctelor negre, cosurilor, tenul aratand mai proaspat, luminous, revitalizat.

Atentionari: A nu se utiliza impreuna cu alti Acizi directi. A nu se utiliza pe tenul sensibil, iritat, descuamat, expus la soare. Pentru a preveni deshidratare excesiva a tenului se nu se recomanda exfolierea excesiva a tenului inaintea utilizarii JUST Salicylic Acid. Intoleranta individuala poate aparea, in caz de disconfort se recomanda intreruperea tratamentului.

Se recomanda realizarea unui test de sensibilitate inaintea utilizarii produsului: se aplica o cantitate mica de produs pe zona de interior a cotului; in cazul in care nu apar iritatii in decurs de 24 de orea, se poate continua cu utilizarea produsului si pe ten. A nu se aplica pe zona iritatat, inflamata, expusa la soare. In cazul in care apre senzatia de arsura se intrerupe imediat utilizarea prosusului si se spala zona cu apa din abundenta. A se evita contactul cu ochii.

Modalitate de utilizare: Se aplica pe tenul curat prin masaj lejer 4-5 picaturi.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola