Anunt vechi

SSD – Intel® 665P Series, 1TB, NVMe, M.2

479.99 Lei 549.99 Lei -13%
1
479.99 Lei 549.99 Lei -13%
VEZI OFERTA

SSD – Intel® 665P Series, 1TB, NVMe, M.2

479.99 Lei 549.99 Lei -13%

Performanta si rezistenta PCIe pentru nevoile de calcul de zi cu zi.

Satisfaceti nevoile de stocare de astazi si pregatiti-va pentru cererile tot mai mari de maine cu seria Intel® SSD 665p de mare capacitate, accesibila, construita pe tehnologia Intel® QLC 3D NAND.

 

PCIe – Performanta si capacitate ridicata 

Cu o capacitate mare, seria Intel® SSD 665p ofera o valoare excelenta pentru procesarea de zi cu zi, jocurile obisnuite si crearea de continut. Factorul de forma subtire M.2 80mm, perfect pentru notebook-uri, desktopuri si dispozitive mobile, este alimentat de tehnologia QLC inovatoare a Intel.

Seria Intel® SSD 665p, cel mai recent SSD Intel® QLC 3D NAND, ofera performante imbunatatite si o rezistenta de pana la 1,5x, pana la 600 TBW, in comparatie cu SSD-ul QLC anterior.

Oferind performanta NVMe optimizata pentru capacitate, SSD-ul bazat pe QLC este o optiune inteligenta de stocare pentru nevoile de calcul de zi cu zi.

 

Leadership in tehnologia Intel® QLC 

Tehnologia Intel® QLC ofera performanta, capacitati ridicate, calitate si fiabilitate. Arhitectura inovatoare a portii plutitoare are straturi stranse, simetrice si nu are celule deasupra capului. In plus, aceasta arhitectura dinamica modifica configuratia celulei pentru a satisface cerintele clientilor privind capacitatea si performanta de stocare.

 

De ce Intel?

Intel cunoaste sarcinile de lucru si construieste produsul pentru a excela in utilizarea reala. Suportul nostru complet pentru ciclul de viata al produsului se extinde de la activarea ecosistemului la suportul post-vanzare. Rezultatul este unitati cu integritate robusta si durabila a datelor, performante fiabile si incredere in platforma.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola