3
1,899.00 Lei 4,563.00 Lei -58%
VEZI OFERTA

Stoc limitat! Televizor LED Philips 147 cm (58″) 58PUS7505/12, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

1,899.00 Lei 4,563.00 Lei -58%
Beneficii:
  • Televizor SMART cu ecran LED, cu o diagonala de 146 cm (58 inch) si rezolutie Ultra HD(3840×2160).
  • Claritatea imaginilor si contrastul culorilor sunt redate de tehnologiile HDR10+, HLG si Dolby Vision, iar calitatea sunetului de Dolby Atmos.
  • Televizorul este echipat cu conexiune Wi-Fi, iar ca interfata enumeram: 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 slot CI+, 1 port RJ-45, 1 port S/PDIF, 1 port Jack 3.5mm, 1 port RF.
  • Sistem de operare Saphi si aplicatii de streaming Netflix si Youtube.
  • Screen Mirroring prin Android.

Televizorul SMART de la Philips, cu un aspect subtire si modern, este potrivit oricarui spatiu de locuit. Puteti vedea acum chiar si detaliile fine din fiecare scena, atat in scenele luminioase cat si intunecoase datorita tehnologiei HDR10+ si rezolutiei Ultra HD. Diagonala de 146 cm va permite sa vedeti imaginea in ansamblu, totul devenind foarte real pe un ecran mai mare. Aveti acces facil la continut si control simplificat printr-o singura telecomanda si sistemul sau de operare Android. Mai multe conexiuni si compatibilitati datorita celor 10 port-uri  si a tehnologiilor wireless integrate, ce va permit conectarea cu numeroase dispoztive apartinand si altor marci.

Ecran:

Televizorul SMART este echipat cu functie de conectare la internet printr-o retea wireless, ce permite navigarea pe internet sau utilizarea aplicatiilor de streaming, precum Netflix si  Youtube.
Acesta are o rezolutie Ultra HD, echivalenta cu un raport de aspect de 3840×2160 pixeli.

Caracteristici video si audio:
  • HDR10 + este un format introdus de Samsung, similar cu Dolby Vision, care ofera metadate cadru-cu-cadru, cu alte cuvinte optimizeaza imaginea scena cu scena,
  • HLG utilizeaza o variatie de gama similara cu cea a sistemelor de redare video traditionale. Asa se obtine o flexibilitate mai mare pentru adaptarea continutului difuzat de televiziuni, fie ca vorbim de evenimente sportive transmise in Ultra HD, fie ca vorbim de continut obisnuit.
  • Principala caracteristica a tehnologiei Dolby Vision este adaugarea datelor de dinamica sau de miscare, la datele de imagine principale HDR. Dolby Vision combina informatia “scena dupa scena” primita de la o sursa compatibila cu capacitatea pe care o au aceste televizoare cu caracteristicile de luminozitate, contrast si spectacol al culorii.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola