Anunt vechi

Tamaie Extract (Boswellia) 30cps DVR PHARM

22.05 Lei
24
22.05 Lei
VEZI OFERTA

Tamaie Extract (Boswellia) 30cps DVR PHARM

22.05 Lei

Este suplimentul momentului. De ce? Din două motive: 1. eficiența sa extraordinară și 2. gama larga de utilizări. Tamaia este rasina unui arbore care creste spontan în Asia de Sud-Est, folosit în medicina tradițională de mai bine de 4.000 de ani și care în ultimii zece-douăzeci de ani a devenit obiectul a sute de studii medicale moderne. Această plantă este o adevărată revelație în terapie, fiind utilizată în tratarea câtorva dintre cele mai grave boli ale zilelor noastre, cum ar fi cancerul, astmul, tulburările de memorie și raționament ori bolile articulare cronice. Gama de afecțiuni unde tămâia este folosită cu succes este uimitor de mare

Compoziție 400mg/capsula: Arbore-de-tamaie (Boswellia serrata), rasina,  extract 5-10:1, uscat cu 70-85% acizi boswelici: 200mg; Arbore-de-tamaie (Boswellia serrata), rasina, pulbere: 200mg;  capsula tare de gelatina.

Mod de administrare: Câte 1-2 capsule, de două ori pe zi.

Extractul standardizat de tămâie este validat ca supliment de sute de studii științifice, care demonstrează valoarea sa terapeutică. Se folosește extractul standardizat în acid boswellic, această substanță trebuind să fie într-o proporție de minimum 40% pentru efecte terapeutice optime. Există și extracte de tămâie ne-standardizate, dar rezultatele obținute cu acestea sunt slabe. Extractul standardizat din tămâie are utilizări terapeutice, cu o eficiență demonstrată, în peste 100 de boli, unele foarte grave.

Acțiuni:

  • Contribuie la menținerea flexibilitatii articulatiilor.

Tara de origine: Romania

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola