Anunt vechi

Tastatura wireless Logitech MX Keys, Bluetooth

279.00 Lei 699.00 Lei -60%
29
279.00 Lei 699.00 Lei -60%
VEZI OFERTA

Tastatura wireless Logitech MX Keys, Bluetooth

279.00 Lei 699.00 Lei -60%
Taste „Perfect Stroke”
Forma concava a tastelor se potriveste cu cea a varfurilor degetelor, oferind, o senzatie confortabila la atingere. Fiecare apasare a tastei este fluida, naturala, rapida si precisa, cu un raspuns tactil distinct.
Confort si stabilitate
Un design echilibrat, materiale de calitate si o structura rezistenta pentru a inspira concentrare si incredere in mediul tau de lucru.
Iluminare inteligenta
Tastele retroiluminate se aprind in momentul in care mainile se apropie de tastatura si se regleaza automat in concordanta cu conditiile de iluminare ambientala, economisind energia bateriei.
Control simultan pe mai multe computere
Tastatura dispune de tehnologia Logitech Flow, oferind posibilitatea de a transfera date si controla fara probleme mai multe calculatoare Windows sau Mac. Acest lucru permite copierea si trasferarea de continut, imagini si documente intre calculatoare si sisteme de operare.
Reincarcare USB-C
MX Keys poate fi utilizata pana la 10 zile cu o incarcare completa sau pana la cinci luni cu iluminarea de fundal oprita. Cand este timpul pentru reincarcare, indicatorul LED-ul al bateriei devine rosu, dar dispozitivul se poate utiliza in timpul incarcarii prin USB-C.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola