Anunt vechi

Telefon APPLE iPhone 11, 64GB

2,499.90 Lei 3,399.90 Lei -26%
@altex
2
2,499.90 Lei 3,399.90 Lei -26%
VEZI OFERTA

Telefon APPLE iPhone 11, 64GB

2,499.90 Lei 3,399.90 Lei -26%

CATE PUTIN DIN CE TREBUIE:

Captezi mai mult din ceea ce vezi cu noul sistem de camere. Poti face mai mult cu cel mai rapid chip de un smartphone, plus o durata de viata a bateriei care te rezista toata ziua. Iar amintirile tale vor arata mult mai bine datorita videoclipurilor de cea mai inalta calitate.

 

ITI VA FI MULT MAI GREU SA FACI O FOTOGRAFIE PROASTA

Cu iPhone 11 realizati fotografii superbe cu noul sistem cu camera duala, fotografii wide si ultra wide. O interfata redesenata utilizeaza noua camera Ultra Wide pentru a va arata ce se intampla in afara cadrului si astfel puteti sa o capturati. Puteti filma si apoi edita videoclipurile la fel de usor ca si fotografiile. Cea mai populara camera din lumea acum cu o perspectiva cu totul noua.

 

Surprinde de 4 ori mai multa scena cu camera Ultra Wide a telefonului iPhone 11. Gandeste intr-un fel grandios la peisajele uluitoare pe care poti sa le fotografiezi. Sau intreaga scena si multimea la un festival de muzica. Sau fotografiile din vacanta cu intreaga familie si privelistele minunate pentru care ati parcurs atatia kilometri.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola