Anunt vechi

Telefon mobil Apple iPhone 12 mini, 64GB, 5G

2,999.99 Lei 3,299.99 Lei -9%
10
2,999.99 Lei 3,299.99 Lei -9%
VEZI OFERTA

Telefon mobil Apple iPhone 12 mini, 64GB, 5G

2,999.99 Lei 3,299.99 Lei -9%

Viteza prinde viteza

A14 Bionic, cel mai rapid cip vazut vreodata la un smartphone. Un ecran OLED care se intinde de la o margine la alta. Ceramic Shield, de patru ori mai rezistenta la cadere. Si mod Noapte pe fiecare camera. iPhone 12 mini le are pe toate.

Ceramic Shield. Clar mai tare decat oricare
alta sticla de smartphone

4x mai rezistenta la cadere.

Ceramic Shield. Substantial mai rezistenta

iPhone avea deja cea mai rezistenta sticla de smartphone. Asa ca pentru a creste dramatic rezistenta iPhone 12 mini, a trebuit sa folosim un material complet nou.

Cristale de ceramica la scara nanometrica

Iti prezentam Ceramic Shield. Este fabricata prin introducerea cristalelor nano-ceramice, care sunt mai dure decat majoritatea metalelor, in sticla. Pare simplu, dar este incredibil de dificil, fiindca majoritatea materialelor ceramice nu sunt transparente. Prin controlarea tipului de cristale si a gradului de cristalinitate, am dezvoltat o formula exclusiva care maximizeaza rezistenta ceramicii, pastrand in acelasi timp transparenta optica. Aceasta a fost descoperirea care a facut ca Ceramic Shield sa fie ideala pentru ecran. Este o premiera pentru orice smartphone si e mai rezistenta decat sticla oricarui alt smartphone.

Proces de schimb ionic dual

Duritatea e grozava, dar am vrut sa crestem si rezistenta la zgarieturi. Asa ca am aplicat procesul nostru de schimb ionic dual utilizat pana acum pentru sticla de pe spate. Astfel, obtinem protectie impotriva loviturilor, zgarieturilor si uzurii zilnice.

4x mai rezistenta la cadere

Pe langa Ceramic Shield, mai exista un factor care contribuie la rezistenta suprafetei frontale. Se aliniaza perfect cu marginea telefonului, ceea ce il protejeaza si mai mult. In total, am cvadruplat rezistenta la cadere, cea mai mare imbunatatire adusa vreodata la o noua generatie de iPhone.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola