38
2,499.01 Lei 4,499.00 Lei -44%
VEZI OFERTA

Telefon Sony Xperia 1, Snapdragon™ 855, Touchscreen 6.5″, 6GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla, Dual Sim

2,499.01 Lei 4,499.00 Lei -44%
Xperia 1
Dispozitivul Xperia 1 a fost creat pentru profesioniști, încorporând cea mai recentă tehnologie avansată de la afișajele Sony. Acesta oferă în premieră un afișaj OLED 4K HDR în format 21:9 CinemaWide™ și un sistem profesional al aparatului foto, cu trei obiective.
Afişaj
Descoperiți primul afișaj OLED 4K HDR pe un smartphone
Pentru senzația reală de cinema, afișajul OLED 4K HDR de 6,5″, în format 21:9 CinemaWide al dispozitivului Xperia 1 are același raport de aspect ca cel din cinema. Graţie colaborării cu inginerii de imagine de la CineAlta, produsul poate reproduce culorile dorite de regizori.
„Mod Creator” oferit de CineAlta
Urmăriţi filmele şi emisiunile TV reproduse cu o acurateţe a imaginilor de nivel profesionist, folosind „modul creator”. Inspirat de reproducerea culorilor pe monitoarele master, produsul Xperia 1 utilizează tehnologie de top în domeniu pentru a asigura o reproducere consecventă a culorilor, fidelă intenţiei creatorului.
Imagini excepţionale graţie unui aparat foto cu trei obiective
Obţineţi calitate de nivel profesional în fiecare fotografie mulţumită aparatului foto cu trei obiective, ideal în orice situaţie şi în orice condiţii de iluminare: 16 mm pentru peisaje largi, un obiectiv versatil de 26 mm şi unul de 52 mm pentru mărire/micşorare optică de 2x.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola