Anunt vechi

Tigaie Wok – Tefal Performance (28 cm, aluminiu)

74.99 Lei 139.99 Lei -46%
@elefant
1
74.99 Lei 139.99 Lei -46%
VEZI OFERTA

Tigaie Wok – Tefal Performance (28 cm, aluminiu)

74.99 Lei 139.99 Lei -46%

Usor de utilizat in fiecare zi

Tigaia wok Tefal Performance ofera incepatorilor o utilizare usoara, aceasta fiind compatibila cu toate sursele de caldura, cu exceptia plitelor cu inductie. invelisul antiaderent ofera performante de lunga durata, in timp ce indicatorul de temperatura Thermo-Spot garanteaza rezultate perfecte in fiecare zi. Manerul ergonomic si forma deschisa permite o servire usoara a preparatului.

Tigaia wok Tefal Performance: Usor de utilizat in fiecare zi!

Tigaia Tefal Performance este compatibila cu toate sursele de caldura, cu exceptia plitelor cu inductie, garantand astfel o utilizare usoara. Indicatorul de temperatura Thermo-Spot devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura ideala pentru gatit, in timp ce invelisul antiaderent Powerglide ofera performante de lunga durata. Manerul ergonomic ofera o manevrabilitate sporita, iar forma deschisa permite o servire usoara a preparatului. De asemenea, tigaia este usor de curatat datorita invelisului exterior antiaderent.

Indicator de temperatura Thermo-Spot
Indicatorul Thermo-Spot iti indica temperatura ideala pentru a incepe sa gatesti, pentru precizie desavarsita si mese perfect preparate zi de zi.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola