Anunt vechi

TRISA Perie faciala Trisa Sonic Visage 664669, 22.000 de misacari sonice, stand-by 3 luni

99.99 Lei 219.99 Lei -55%
@elefant
2
99.99 Lei 219.99 Lei -55%
VEZI OFERTA

TRISA Perie faciala Trisa Sonic Visage 664669, 22.000 de misacari sonice, stand-by 3 luni

99.99 Lei 219.99 Lei -55%
DESCRIERE

Produs fabricat in Elvetia.O piele a fetei sanatoasa, curata si catifelata este ceea ce isi doreste orice femeie, indiferent de varsta ei.

Un ten fin radiaza prospetime si vitalitate.

Cu toate acestea, probleme cum ar fi stresul, lipsa de somn si mediu poluant isi pun amprenta asupra pielii si acesta isi pierde luciul.

TRISA satisface nevoia tenului curat cu noua perie de fata electrica Trisa Visage.

Miscarile sonice delicate, combinate cu 30.000 filamente matasoase, curata fin particule de murdarie si de machiaj reziduali, mai in profunzime decat orice metoda manuala de curatare a pielii.

Aceasta perie electrica de fata este usor de utilizat si produce rezultate impresionante: in primul rand, se umezeste capul periei si se aplica un produs corespunzator de curatare.

Miscarile vibratoare placute maseaza si curata pielea fetei. Utilizati apa pentru spalarea finala.O incarcare a bateriei este suficienta pentru a mentine fata curata timp de trei luni (2 x 1 minut pe zi).

TRISA Visage este, de asemenea, in mod ideal potrivita pentru curatarea fetei atunci cand calatoriti sau pur si simplu iesiti la plimbare afara.

Peria fata este rezistenta la umezeala si poate fi utilizata sub dus fara nici o ezitare (a se evita scufundarea in apa).

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola