Anunt vechi

Ulei de Nuca de Cocos Virgin Ecologic Naturya, 500 ml

24.99 Lei 49.99 Lei -50%
@elefant
25
24.99 Lei 49.99 Lei -50%
VEZI OFERTA

Ulei de Nuca de Cocos Virgin Ecologic Naturya, 500 ml

24.99 Lei 49.99 Lei -50%

CARACTERISTICI CHEIE:

– 100% Ulei de cocos virgin

– Util in asimilarea vitaminelor solubile in grasimi

– Sursa incredibila de acizi grasi cu lant mediu, in special acidul lauric

– Ajuta in combaterea virusilor si bolilor

Valori nutritive:

Valori tipice la 100g de servire

Energie 3679g 895 kcal

Lipide 99 g

din care:

Saturate 94 g

Carbohidrati <0,5 g

din care:

zahruri <0,1 g

Fibre alimentare <0,1 g

Proteina <0,5 g

Sare <0,1 g

Descriere produs:

Nuca de cocos utilizata pentru producerea uleiului este recoltata din plantatiile ecologice din Sri Lanka. Fermele de nuca de cocos ofera locuri de munca localnicilor, in special femeilor care au oportunitatea de a lucra aproape de casele lor, fiind angajati ca tehnicieni de laborator, contabili si personal de curatenie. Suntem mandri ca suntem asociati unei organizatii care adopta o astfel de pozitie etica, care opereaza cu atentie comunitatea locala. In plus fata de asigurarea muncii obisnuite si a salariilor echitabile pentru toti angajatii, furnizorii nostri de nuca de cocos finanteaza, de asemenea, educatia in zonele locale si ofera un pachet de alimente pentru a ajuta angajatii sa-si hraneasca familiile.

Nuca de cocos este produsa pe tot parcursul anului; Copacii maturi trebuie taiati manual cu ajutorul unui machete. Nucile sunt apoi taiate si deschise pentru a indeparta cojile exterioare extinse care pot fi arse pentru combustibil. Interioroul este apoi decojit, iar kernelul alb din interior se separa pentru a fi spalat. Uleiul nostru de nuca de cocos este fabricat numai din pulpa proaspata si umeda de nuca de cocos, care este presata la rece pentru a produce cel mai bun ulei de nuca de cocos virgin.

Miezul curat este simplu presat mecanic pana la eliberarea uleiului bogat, care poate fi colectat si purificat prin filtrare simpla si centrifugare, astfel incat numai cel mai pur ulei de nuca de cocos ajunge in produsul finit. Uleiul de cocos este ideal pentru gatit, deoarece moleculele sunt suficient de stabile pentru a rezista la caldura fara a fi oxidate.

– Bogat in grasimi naturale saturate, care contribuie la cresterea colesterolului sanatos (cunoscut sub numele de HDL) in corpul dumneavoastra.

– Poate hidrata eficient pielea

– Contine lipide antimicrobiene, acid auric, acid caprisic si acid caprilic, care sustin functionarea sanatoasa a sistemului imunitar

Prescriptie:

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai versatile produse din gama noastra. Puteti sa-l utilizati doar prin ungerea pe toast in loc de unt, pana la coacere si gatire. Folositi-l ca pe orice alt ulei.

Tara de origine:

Asia

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola