Anunt vechi

Uscator de rufe Arctic, Pompa de caldura, 8 kg

1,749.99 Lei 2,599.99 Lei -33%
@emag
6
1,749.99 Lei 2,599.99 Lei -33%
VEZI OFERTA

Uscator de rufe Arctic, Pompa de caldura, 8 kg

1,749.99 Lei 2,599.99 Lei -33%

Descriere
Uscator de rufe Arctic DAPLH842PB, Pompa de caldura, 8 kg, 15 Programe, Auto Anti Sifonare, BabyProtect+, Clasa A++, Alb

Tehnologia uscatoarelor de rufe Arctic prevazute cu pompa de caldura te ajuta sa economisesti energie, iar cu programul Antialergic+ usuci hainele care au nevoie de igiena speciala. Iti poti continua fara griji activitatile zilnice, deoarece indicatorul sonor al uscatorului te anunta atunci cand programul este finalizat sau daca nu le scoti din uscator se activeaza functia Antisifonare.

CAPACITATE INCARCARE 8KG
Una dintre cele mai generoase capacitati de incarcare din gama Arctic, ideala pentru familiile numeroase. Uscatorul de rufe va functiona la fel de eficient, chiar si dupa o folosire indelungata. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale!

DOOR OPENING ANGLE 155˚
Unghiul de deschidere de 155˚al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei.

CLASA ENERGETICA A++
Garanteaza o economie substantiala de energie,comparativ cu uscatoarele din clasa A+ si A. Economisesti vizibil cu fiecare factura!

USCARE EFICIENTA CU POMPA DE CALDURA
Cu uscatoarele de rufe Arctic prevazute cu pompa de caldura economisesti energie datorita conservarii aerului cald si recircularii acestuia. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale. Hainele tale isi vor pastra culorile vii mai mult timp datorita procesului de uscare la temperatura redusa.

AUTO ANTISIFONARE
Functia Auto Antisifonare se activeaza automat daca rufele nu sunt scoase din uscator dupa terminarea programului timp de 2 ore. Programul va roti rufele la intervale de 10 minute pentru a preveni sifonarea.

AQUA SURF
Design-ul special Aqua Surf creeaza conditii optime de uscare pentru rufele tale si asigura o uscare eficienta, dar si delicata, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor.

CHILD LOCK
Permite blocarea butoanelor uscatorului de rufe pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul tau Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru tine si familia ta. Copiii tai se pot juca langa uscatorul de rufe, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent.

DESIGN S-SHAPE
Reprezinta design-ul peretilor laterali al uscatorului, gandit sa reduca nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului. Usuci cu minim de zgomot!

BUZZER
Atunci cand se finalizeaza programul, uscatorul emite o avertizare sonora.

AMANARE PORNIRE
Functia iti permite programarea uscarii intr-un interval de 3/6/9 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de uscare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate.

AFISARE TIMP USCARE RAMAS
Permite estimarea corecta a timpului de uscare pentru a evita modificarea programului tau zilnic. Vei sti mereu cat timp dureaza programul de uscare ales, si-ti vei putea organiza timpul asa cum doresti!

INDICATOR CURATARE FILTRU
Atunci cand se finalizeaza programul, se aprinde indicatorul de avertizare pentru curatarea filtrului.

INDICATOR REZERVOR APA
Daca rezervorul de apa se umple in timp ce programul functioneaza, indicatorul de avertizare incepe sa clipeasca, iar maşina intra in stand-by. In acest caz, goliti apa din rezervor si porniti programul apasand butonul Start/Pause (Start/Pauza). Indicatorul de avertizare se stinge, iar programul este reluat.

INDICATOR CURATARE CONDENSATOR
Se aprinde indicatorul de avertizare pentru curatarea condensatorului.

RAPID
Ai 2 camasi de gata de calcat, in cel mai scurt timp posibil.

DELICATE/CAMASI
Acest program este utilizat pentru uscarea camasilor intr-un mod mai delicat si nesifonand foarte mult materialul, astfel rufele sunt mai usor de calcat

ANTIALERGIC+
Este un program de lunga durata pe care il puteti folosi pentru haine care necesita igiena speciala (ex: haine de copii, prosoape, lenjerie intima etc.). Gradul de igienizare sporiteste dat de temperatura ridicata.

MIXT/ZILNIC
Programul este utilizat pentru a usca atat rufe din bumbac, cat si din material sintetic.

ARTICOLE DE IARNA/SPORT
Acest program se utilizeaza pentru hainele din material sintetic, bumbac sau materiale mixte,rezistente la apa (ex. jachetele functionale, pelerine etc).

IMPROSPATARE
Acest program ventileaza rufele timp de 10 minute fara a sufla aer cald. Se pot improspata bumbacul si hainele de panza care au fost inchise o vreme indelungata pentru a indeparta mirosul.Acest program poate fi folosit si pentru improspatarea rufelor din lana. Nu se foloseste pentru uscare completă.

BUMBAC CALCARE USOARA
Uscarea in acest program permite rufelor din bumbac sa fie gata de calcare, pastrandu-le usor umede(camasa, tricou, fata de masa etc.)

BUMBAC ECO
Toate rufele din bumbac pot fi uscate in acest program. (tricouri, pantaloni, pijamale,haine de bebelusi, lenjerie intima, panza etc.) Puteti pune rufele in dulap fara calcare.

BUMBAC GATA DE IMPATURIT
Acest program poate fi folosit pentru uscarea superioara a rufelor groase (ex.: pantaloni,treninguri). Rufele pot fi puse in sifonier fara calcare prealabila.

BUMBAC USCARE EXTRA
Rufele din bumbac gros pot fi uscate in acest program (ex. prosoapele, halatele etc.). Rufele pot fi puse in șifonier fara calcare prealabila.

SINTETICE CALCARE USOARA
Uscarea in acest program permite rufelor din materiale sintetice sa fie gata de calcare,pastrandu-le usor umede, gata de calcare.

SINTETICE GATA DE IMPATURIT
Acest program poate fi folosit pentru uscarea rufele din materiale sintetice. Rufele pot fi puse in sifonier fara calcare prealabila.

BLUGI
In acest program se pot usca pantalonii, rochiile, camasile sau hainele din denim.

DUVET / DOWNWEAR

DRYING RACK / TIMEDRY

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola