Anunt vechi

Uscator de rufe Slim Candy Smart Pro, Pompa de caldura, 7 kg, 14 programe, Clasa A+

1,707.99 Lei 2,899.99 Lei -41%
@emag
22
1,707.99 Lei 2,899.99 Lei -41%
VEZI OFERTA

Uscator de rufe Slim Candy Smart Pro, Pompa de caldura, 7 kg, 14 programe, Clasa A+

1,707.99 Lei 2,899.99 Lei -41%

Uscator de rufe Slim Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S, Pompa de caldura, 7 kg, 14 programe, Clasa A+, Conectivitate, Alb

Dry Sensor
Senzorul de uscare monitorizeaza in permanenta nivelul de umiditate al rufelor. In momentul in care senzorul detecteaza ca s-a ajuns la umiditatea ceruta de catre programul de uscare ales, va intrerupe ciclul de uscare. In acest fel se reduce durata de uscare si consumul de energie.

Conectivitate WiFi si Bluetooth
Utilizeaza aplicatia Simply Fi si iti vei putea comanda uscatorul de rufe de la distanta, si in cadrul aplicatiei ai optiunea de a da comenzile prin comanda vocala sau prin selectare optiuni pe telefon. Uscatorul de rufe din gama Smart Pro se conecteaza prin WiFi la telefonul tau mobil (Smart) cu ajutorul aplicatiei Simply Fi.
Prin aplicatie iti vei putea alege programul de uscare, cand sa inceapa programul iar la final primesti un mesaj ca s-a finalizat ciclul ales.
In plus beneficiezi de functia “Descarcare cicluri” care iti permite sa descarci si sa lansezi din aplicatie mai mult de 20 programe suplimentare de uscare.

Conectivitate WiFi si Bluetooth
Inregistrezi produsul in aplicatie dupa ce l-ai cumparat. Este simplu de utilizat si vei primi informatii despre: timpul ramas, programul ales, finalizare ciclu, etc Primesti informatii chiar si despre vremea de afara.

Program uscare intensiva
Cu optiunea uscare intensiva, rufele, la sfarsitul ciclului, sunt perfect uscate. Le poti aseza in dulap sau le poti purta imediat.

Program calcare super usoara
Mai ai putin timp pana la intalnirea programata si hainele tale sunt sifonate? Foloseste acest program si intalnirea va fi perfecta! Acest program, care reduce sifonarea, asigura rufelor tale umiditatea ideala pentru o calcare rapida si usoara.

Functia Kilo Detector
Functia Kilo Detector te va ajuta sa optimizezi timpul de uscare. Introduci cantitatea de rufe in cuva si functia Kilo Detector iti va regla timpul de uscare (in functie de cantitatea de rufe si tipul de tesatura). Kilo Detector este functia care te ajuta sa economisesti energie electrica si timp alocat uscarii rufelor. Poti usca chiar și o mică încărcătură de rufe, orice cantitate de la 1 kg pana la sarcina maximă permisa, fără a irosi energie și cu o protecție optimă pentru hainele tale.

Pompa de caldura
Uscatorul de rufe Candy cu pompa de caldura iti aduce o economie de energie de pana la 50% fata de uscatoarele conventionale. Cu ajutorul pompei de caldura aerul cald este recirculat constant, intr-un circuit inchis, ceea ce va determina un consum mai mic de energie electrica si un cost mai mic la factura de electricitate.

Sistemul Easy Case
Sistemul Easy Case, patentat de Candy, este sistemul unic care iti permite sa colectezi apa rezultata in urma procesului de uscare intr-un recipient special, pe care il poti goli foarte usor. Ai posibilitatea sa verifici, in orice moment, nivelul de apa colectat.

SLIM
Candy are grija de spatiul tau si a creat produse eficiente cu capacitate mare de spalare si dimensiune redusa, pentru optimizarea spatiului din casa ta.

Programe scurte de uscare
Beneficiezi de 3 programe rapide de uscare:
ECO 30’: Este cel mai rapid program de uscare cronometrat pentru sarcini mici care garanteaza economisirea maxima a timpului si e energiei;
ZILNIC 45’: Program rapid de uscare recomandat pentru uscarea hainelor zilnice;
ZILNIC PERFECT 59’: Este programul rapid, pentru sarcina medie de uscare, care garanteaza cea mai buna uscare.
*Se recomanda stoarcerea la viteze mari a hainelor inainte de uscare

Programul de uscare Sport
Programul Sport este un program dedicat de uscare a articolelor sportive sau a echipamentului de lucru.
Acesta asigura rufelor tale o uscare delicata pentru a evita micsorarea hainelor si deteriorarea fibrelor elastice.
Este recomandat pentru uscarea unei cantitati de 3 kg de rufe. Timpii de uscare* sunt: in 60 minute putem avea rufe pregatite de calcat, in 90 de minute le putem pune direct in sifonier iar in 105 minute le vom avea gata de purtat.
*Timpi estimati in functie de tesatura, cantitate rufe si grad de umiditate

Display
Display-ul uscatorului este un display digital, rezistent la apa si aburi. Display-ul uscatorului afiseaza timpul ramas pana la finalizarea programului de uscare ales, temperatura de uscare, optiunea de uscare (super easy iron, ready to wardrobe, ready to hanger sau extra dry) si kilo detector.

Display
Display-ul uscatorului te avertizeaza cand trebuie golit rezervorul de apa.

Design
Designul interior al tamburului, impreuna cu paletele, asigura o eficienta ridicata a procesului de uscare.

Sistemul de filtre
Scamele rezultate in urma procesului de uscare vor fi coletate de sistemul de filtre. Uscatorul are un filtru pe rama hubloului si un alt filtru in partea de jos. Curatarea filtrelor se poate face foarte rapid: extrageti filtrele si indepartati scamele.

Program pentru rufe albe
Acum poti usca pana la 7 kg de rufe cu programul special de uscare pentru rufe albe. Poti alege, ca la finalul programului de uscare, sa ai rufe perfect uscate, gata de pus in dulap, sau foarte putin umede daca vrei sa le calci imediat.

Program pentru indepartarea mirosurilor neplacute
Este un program ideal pentru indepartarea mirosurilor neplacute din haine si pentru reducerea sifonarii.
Hainele tale sunt reimprospatate in numai 20 de minute.

Program jeans
Este un program dedicat pentru uscarea articolelor din jeans.
Blugii tai preferati se vor usca in aproximativ 130 minute

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola