Expirat

Vitamina C cu Catina si Amalaki – DACIA PLANT (60cpr masticabile)

18.00 Lei 22.50 Lei -20%
6

Vitamina C cu Catina si Amalaki – DACIA PLANT (60cpr masticabile)

18.00 Lei 22.50 Lei -20%

Reprezintă o sursă naturală de vitamina C. Vitamina C din compoziția produsului este reţinută un timp mai lung în organism decât vitamina C sintetică şi are o biodisponibilitate mai mare în sânge şi ficat. Este absorbită mai încet de către organism şi este disponibilă astfel mai mult timp. Produsul are un rol important în întărirea imunității.

Amalaki sau Amla – agrișul indian – este una dintre cele mai importante plante medicinale din sistemul de medicină tradițional indian, Ayurveda. Fructele de amalaki sunt utilizate din cele mai vechi timpuri, atât în scopuri medicinale cât și alimentare. Acestea conțin cantități majore de Vitamina C, minerale și aminoacizi. Fructul este un antioxidant puternic, utilizat în susținerea sistemului imunitar.

Amalaki este singurul aliment care conține cinci din cele șase gusturi esențiale: acru, dulce, amar, înțepător și astringent. Îi lipsește doar gustul sărat. Aceasta este o proprietate valoroasă, deoarece o dietă echilibrată conține toate gusturile la fiecare masă pentru a crea o stare optimă de sănătate.

Compozitie:

amalaki (Phyllanthus emblica) – extract cu 17% vitamina C din fructe (300 mg); cătină (Hippophae rhamnoides) – extract din fructe (200 mg); ulei esențial de lămâie (Citrus limonum)(5 mg); ulei esențial de portocal-dulce (Citrus sinensis) (5 mg); îndulcitor – zahăr compresibil; agent de încărcare – celuloză microcristalină; agenți antiaglomeranți – stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu coloidal.

Un comprimat furnizează 51 mg vitamina C (64% din VNR*).  Doza zilnică furnizată este între 153mg (192% din VNR) și 459mg (576% din VNR*).

* Valoare Nutrițională de Referință conform Regulamentului UE 1169/2011.

Actiuni:

– antiscorbutică

– vitaminizantă

– remineralizantă

– imunostimulentă

– roborantă (întăritoare)

– antioxidantă

Indicatii:

– scorbut

– hipovitaminoză C

– imunitate scăzută

– sensibilitate la infecţii

– convalescenţă

Recomandari

Produsul contribuie la:

– funcţionarea normală a sistemului imunitar;

– reducerea oboselii şi extenuării;

– protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Contraindicatii:

Intoleranţă la oricare dintre componentele produsului.

Mod de administrare

cate 1 – 3 comprimate de 3 ori pe zi.

Precautii:

Persoanele cu diabet zaharat trebuie să reducă din alimentaţia zilnică echivalentul de glucide (hidraţi de carbon) corespunzător cantităţii de zahăr din comprimate (un comprimat conţine 620 mg de zahăr).

Fabricat in Romania

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola