Anunt vechi

WELLA PROFESSIONALS Set cadou ingrijire par Wella Professionals SP Men (Nuantator Gradual Tone Black, 60 ml + Sampon Sensitive, 30 ml + Perie)

71.99 Lei 129.99 Lei -45%
@elefant
39
71.99 Lei 129.99 Lei -45%
VEZI OFERTA

WELLA PROFESSIONALS Set cadou ingrijire par Wella Professionals SP Men (Nuantator Gradual Tone Black, 60 ml + Sampon Sensitive, 30 ml + Perie)

71.99 Lei 129.99 Lei -45%
DESCRIERE

Descriere produs:

Pachetul este alcatuit din urmatoarele produse:

– spuma coloranta Black 60 ml;
– sampon pentru scalp sensibil 30 ml;
– perie.

Produsele, folosite impreuna, au rolul de readuce nuanta naturala a parului, pas cu pas.
Sunt eficiente pe un par cu o proportie de pana la 70% par alb.

Ingrediente:

In formula a fost inclusa o tehnologie speciala anti-aging.
De asemenea, sunt prezente vitamina C si pigmenti de ingrijire care activeaza in timpul procesului de nuantare.

Descriere brand:

Wella Professionals este un brand premium de ingrijire a parului, care simbolizeaza dragostea si pasiunea pentru un par perfect. Dupa aproape 140 de ani de existenta, Wella Professionals ofera un portofoliu larg de produse de prima clasa, disponibile in peste 150 de tari.
Brandul se poate mandri, pe buna dreptate, cu o serie de brevete proprii, iar calitatea produselor sale este reflectata de numeroasele premii de prestigiu si de lista de colaboratori, plina de somitati din lumea stilistilor. Wella Professionals este lider de piata in domeniul vopsirii parului. Vopselele de par Wella sunt intotdeauna garantia eficientei, a luxului si a calitatii. Nu rata sampoanele, balsamurile si uleiurile de par Wella sau vopselele temporare super trendy Wella Colour Fresh.
Faci parte dintre cei ce nu se multumesc cu compromisuri si doresc numai cea mai buna ingrijire pentru parul lor? Produsele de par Wella sunt create exact pentru tine. Savureaza si tu bucuria senzatiei unui par frumos.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola