Anunt vechi

Zinc Seleniu Cu Vitamina C Naturala 30cps DVR PHARM

20.90 Lei
32
20.90 Lei
VEZI OFERTA

Zinc Seleniu Cu Vitamina C Naturala 30cps DVR PHARM

20.90 Lei

Împreuna, aceste oligoelemente sunt printre cele mai puternice imunostimulente, antitumorale si reglatoare ale activitatii hormonale cunoscute. Apoi, zincul si seleniul, extrase din drojdia de bere, sunt în momentul de fata cele mai active si mai bine tolerate forme de administrare a acestor oligoelemente, la ele adaugandu-se vitamina C naturala, extrasa din fructe de Acerola.

Are rol benefic în:

Infectii (gripale, urinare, digestive etc.) – cercetari facute la institutul american Linus Pauling, arata ca 10-20 de miligrame de zinc, administrate zilnic, asociate cu vitamina C reduc perioada de vindecare a infectiilor virale.
Tratamente cu antibiotice si antivirale – efectele imunostimulente ale zincului, seleniului si ale vitaminei C naturale le recomanda pentru cresterea eficientei tratamentelor cu antibiotice si antivirale.
Alergie – vitamina C si zincul natural au un efect de reglare a reactiei sistemului imunitar, calmand reactiile alergie cu manifestari respiratorii, cutanate sau digestive. Acest supliment este recomandat si în cazul astmului si a rinitei alergice.
Întarzieri de crestere si de dezvoltare intelectuala la copii – zincul si vitamina C naturala ajuta la dezvoltarea normala a sistemului osos si muscular la copii, precum si a functiilor cognitive ale creierului. Seleniul este cel care asigura protectia copiilor la disfunctii endocrine (la nivelul tiroidei, gonadelor, suprarenalelor).
Sindrom de hiperactivitate si deficit de atentie / ADHD – doua studii, facute în 2009 în Croatia si în 2004 în Turcia, pe aproximativ 800 de copii cu ADHD, au aratat îmbunatatiri extraordinare ale gradului de atentie, ale capacitatii de socializare si ale comportamentului pe ansamblu, dupa administrarea zincului vreme de 12 saptamani.
Depresie, depresie bipolara, sindrom depresiv anxios – zincul si seleniul sunt stimulente al secretiei de dopamina – neurotransmitatorul responsabil pentru starile de tonus psihic, optimism, relaxare.
Acnee, psoriazis, dermatite alergice – studiile facute de dermatologi au aratat ca administrarea seleniului si zincul contribuie la normalizarea proceselor trofice la nivelul pielii, la vindecarea infectiilor, în timp ce vitamina C naturala ajuta la reglarea reactiilor imunitare.
Prostata – studiile arata ca seleniul si zincul sunt foarte eficiente în prevenirea si tratarea adenomului, dar si a cancerului de prostata.
Potenta, fertilitate masculina – zincul si seleniul îmbunatatesc potenta, previn instalarea andropauzei premature, normalizeaza apetitul sexual. Ele determina cresterea concentratiei de spermatozoizi, ajutand la dezvoltarea lor normala (din punct de vedere morfologic si functional) si la cresterea motilitatii lor.
Fertilitate la femei – cura cu zinc si seleniu previne aparitia asa-numitelor menstre anovulatorii (fara eliminarea ovulelor), dar ajuta si la maturizarea completa a ovulului, asa încat acesta sa fie apt de procreere în timpul ovulatiei.
Boala canceroasa – zincul si, mai ales, seleniul se afla, în prezent, pe lista suplimentelor propuse pentru chimio-preventia si chimio-terapia cancerului. Rezultate bune s-au constatat contra cancerului de prostata, la san, la colon, ovarian, la plamani, de piele (inclusiv melanom), precum si în leucemie.
Degenerecenta maculara, cataracta – studiile au aratat ca administrarea zincului si a vitaminei C previne aparitia acestor doua afectiuni, încetineste evolutia hipermetropiei, îmbunatateste vederea nocturna.
Pubertate – produsul ajuta la refacerea echilibrului hormonal la copii si adolecenti. Curele cu aceste minerale previn aparitia ulterioara a infertilitatii, dar si aparitia pubertatii precoce sau a tulburarilor hormonale care pot veni o data cu pubertatea.
Noduli tiroidieni, afectiuni tiroidiene în general – seleniul si vitamina C naturala sunt niste reglatoare extraordinare ale activitatii tiroidei, actiunii lor hormonale adaugandu-se si un efect antitumoral intens, util în cazul afectiunilor tiroidiene cu potential de malignizare.
DIFERENTA DINTRE ZINCUL sI SELENIUL NATURAL SI CELE DE SINTEZA
Zincul si seleniu de sinteza sunt procesate industrial, fiind combinate cu diferiti acizi (sulfuric, picolinic, gluconic etc.) sau legat (chelatat) de aminoacizi. Aceasta, în timp ce zincul si seleniul natural sunt asimilate, în timp, de catre drojdia de bere, fiind combinate cu substante naturale complexe si asociat unor vitamine si minerale, numite cofactori. Conform, studiilor reputatului savant dr. J.C. King, expert în biologia microelementelor, aceste minerale naturale au mari avantaje fata de cele de sinteza: 1. Sunt mult mai usor asimilabile. 2. Sunt mai eficiente în terapie, datorita asa-numitilor co-factori (vitaminele B, aminoacizii). 3. Sunt practic lipsite de orice toxicitate.

CURA CU ZINC, SELENIU si vitamina C
De regula, administrarea acestui complex mineralo-vitaminic trebuie facuta zilnic, vreme de 12 saptamani neîntrerupt, timp în care se vor administra cate doua-patru capsule pe zi. O cura este urmata de 15-30 de zile de pauza, dupa care se poate relua.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola