Hub-ul de Oferte Castana.ro

Castana.ro, oferte cu adevărat fierbinți în fiecare zi

Există un loc în care fanii de oferte postează cele mai tari reduceri pe care le-au găsit. Că e vorba de haine, electronice, jucării sau servicii, aici poți să dai la tot pasul de oferte la care nici nu te gândeai, pentru că unde-s mulți, puterea crește și căutarea devine mai ușoară. Castana.ro funcționează ca un Black Friday valabil tot anul, nu doar în noiembrie, un loc din care oamenii să-și unească forțele pentru cumpărături mai simple și mai smart.

Toți suntem fani reduceri, dar nu toți avem timp sau suntem dispuși să răscolim internetul în căutarea celor mai fierbinți oferte. Din fericire, viața devenie mai ușoară folosind Castana.ro, de Black Friday și nu numai: platforma dedicată ofertelor este disponibilă tot anul, și îi ajută pe consumatorii să descopere, să evalueze și chiar să anunțe o ofertă nouă.

Cum funcționează Castana.ro?

Să zicem că ți-ai pregătit o listă de dorințe pentru Black Friday și aștepți să vezi ce produse prinzi la reducere. În loc să dai refresh pe site-uri toată săptămâna, poți să te scutești de niște căutări și să intri direct pe Castana.ro. Fie că găsești oferte din categoriile care te interesează sau altele la care nici nu te așteptai, poți să fii sigur că ai în față oferte pe bune, validate deja de cumpărători ca și tine.

Ce le face să fie „oferte pe bune”?

 • Faptul că nu magazinele, ci oamenii sunt cei care găsesc și anunță ofertele. Drept urmare, pe Castana.ro ajung doar oferte apreciate de membri.
 • Voturile comunității, care te ajută să-ți dai seama dacă o ofertă e cu adevărat avantajoasă sau nu.
 • Sistemul bazat pe grade. Utilizatorii decid dacă castanele sunt „fierbinți” sau „reci”. Ofertele cu voturi pozitive se vor evidenția după temperatură crescută, iar cele neinteresante, care primesc multe voturi negative, se răcesc de tot și dispar automat din listă.

Unde-s mulți, puterea crește

Castana.ro nu e mai mult decât o listă de oferte. Este o comunitate a vânătorilor de oferte care își propune să le ofere membrilor săi instrumentele necesare evaluării obiective a ofertelor.

 • Oricine poate să anunțe o ofertă fierbinte găsită online sau chiar în magazinele fizice
 • Ceilalți membri o vor vota drept „fierbinte” sau „rece”
 • Fiecare orice ofertă postată poate devein un subiect de discutie al cărui obiectiv unic este de a lămuri dacă “este sau nu o ofertă bună?”

De la simplu la extra-simplu

E simplu să intri pe Castana.ro și să vezi dintr-o privire reducerile pe care le-au vânat alți cumpărători. Dar și mai simplu e să te abonezi la newsletterul săptămânal Best of 50’s și să primești direct pe email, fără efort, cele mai fresh oferte din toate categoriile.

 • Nu cauți ceva anume, dar îți place senzația că ai făcut o afacere genială? Prinde momentul perfect pentru cumpărături cu ofertele din categoria cu peste 50% reducere.
 • Nu ai prea mulți bani de dat, dar vrei să-i folosești la maximum? Vezi ce mai poți să găsești de fiecare dată în categoria chilipiruri, adică oferte sub 50 de lei.
 • Vrei să ai garanția faptului că oferta a fost validată de alți cumpărători ca fiind super bună? Categoria „castane fierbinți” îți arată mereu ofertele care au minim 50 grade.

Bun, bun, dar de ce „Castană”?

Probabil că te-ai prins deja că nu vorbim despre castane din copac. Iar dacă ești timișorean, știi deja ce înseamnă, pentru că te-ai născut cu expresia asta în vocabular. O „castană” e, în limbaj relaxat, un pont, o ofertă, o reducere atât de tare, încât n-ai cum să nu te simți norocos că ai dat peste ea. Iar o castană fierbinte e și mai bună, pentru că e o ofertă care-i de nerefuzat și e clar că trebuie dată repede mai departe, că nu rămâne mult așa.

Așa că, dacă-ți pică din cer o castană, n-o ține pentru tine: împarte-o cu ceilalți vizitatori de pe Castana.ro și ajută-i să fie facă și ei economii. Punem pariu că norocul o să ți se întoarcă, doar să dai refresh din când în când sau – și mai simplu – să te abonezi la newsletterul Best of 50’s cu cele mai tari oferte, ca să le primești direct în inbox.

Statutul de membru îți aduce următoarele beneficii:

 1. Poți discuta asupra ofertelor alături de ceilalți membri din comunitate
 2. Activitatea ta, postarea de oferte & implicarea în discuții te va ajuta să crești în rang
 3. Poți seta categorii preferate și astfel să fi notificat de fiecare dată când o ofertă bună apare
 4. Poți salva oferte ca favorite și le poți accesa oricând extrem de ușor

Te rugăm să reți că ofertele postate sunt moderate, iar o activitate nepotrivită, inclusiv in cadrul discuțiilor, va atrage cu sine penalizarea. De asemenea te rugăm să iei la cunoștință că platforma Castana.ro nu este dedicată activităților de marketing sau dating!

Inregistrare cont
Resetare parola